I stjärnornas fotspår: Paul McCartney och Nancy Shevell gifter sig

Paul McCartney och Nancy Shevell

I oktober 2011 gifte sig Sir Paul McCartney och Nancy Shevell i centrala London. Efter den privata vigseln smet de iväg till den karibiska kändisoasen Mustique, där de njöt av varandra på en mycket speciell strandherrgård.

Text: Sofia Lundqvist Foto: Cottonhouse

Paul McCartney och Nancy Shevell bjöd till bröllop i London

Den gamle hederlige beatlen Sir Paul McCartney tog uttrycket ”tredje gången gillt” på allvar när han den 9 oktober 2011 äktade sin tredje fru. Den vackra och 18 år yngre amerikanskan Nancy Shevell.

Vid vigselceremonin som ägde rum i Old Marylebone Town Hall, centrala London, närvarade endast omkring 30 inbjudna gäster. Däribland Beatleskollegan Ringo Starr.

Efter ceremonin höll de en bröllopsfest för sällskapet på McCartneys gods i St. John’s Wood. En kort tid senare skrev Paul McCartney ”Vi hade en jättebra dag med familj och vänner. Det var avslappnat, roligt, känslosamt, hjärtevärmande och mycket njutbart för oss två och alla inblandade” på sin hemsida.

Många spekulerade i om valet av bröllopsdatum hade något att göra med McCartneys före detta bandkollega John Lennon. Den 9 oktober skulle nämligen ha varit hans 71-årsdag.

Vi hade en jättebra dag med familj och vänner. Det var avslappnat, roligt, känslosamt, hjärtevärmande och mycket njutbart för oss två och alla inblandade

Paul McCartney och Nancy Shevell

Paul McCartney och Nancy Shevell åker på smekmånad i Karibien

Privatjeten lyfte en vecka efter vigseln mot den karibiska ön Mustique, belägen i Västindien norr om Trinidad och Tobago. Där tillbringade Paul McCartney och Nancy Shevell sin smekmånad på Rolling Stones-sångaren Mick Jaggers exklusiva strandherrgård Stargroves.

Ön Mustique är endast 15 kvadratkilometer stor och tillhör staten Saint Vincent och Grenadinerna. Bara 800 personer är bofasta på ön och den har blivit en mycket populär tillflyktsort för kändisar som exempelvis Kate MossDavid Bowie och Liam Gallagher. Många kändisar, bland annat Sir Elton John, har även privata semesterhus på ön.

Bo på Stargroves

Mick Jaggers residens Stargroves är japanskt inspirerad och rymmer sex sovrum, en jacuzzi, en stor swimmingpool och tennisbana. Alla som bor här har dessutom tillgång till en privat kock, samt butlerservice dygnet runt.

Är ni sugna på att tillbringa er smekmånad här? Inga problem! Även vanliga dödliga kan hyra huset, så länge de blir godkända av Mr Jagger själv och är villiga att punga ut mellan 10 000 och 15 000 amerikanska dollar i veckohyra.

Med hopp om en lycklig tid tillsammans ♥

Vi är övertygade om att Paul och Nancy fick en underbar smekmånad på paradis-ön. Vi önskar dem all lycka i framtiden och hoppas att äktenskapet håller, kanske framförallt för Pauls skull.

Skilsmässan från ex-hustrun Heather Mills kostade honom nämligen en kvarts miljard kronor…

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: